In KRO NCRV’s FOMO-Show gaan Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman samen op pad om te kijken welke activiteiten je echt niet mag missen. Alles om te voorkomen dat jij straks niet thuis zit met FOMO.

In deze aflevering gaat het drietal de strijd aan met Frankrijk, want wij kunnen in Nederland net zo’n goede kaas en wijn maken als de Fransen. “Klaar met dat Franse chauvinisme!”, aldus Daan Boom. Voor de Nederlandse wijn gaan ze naar wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk.

Na Project Rembrandt (aflevering 4 seizoen 2024 over Kleur) is nu ook de FOMO-Show bij Wijngaard Aan de Breede Beek.

Raymond, vrijwilliger bij de wijngaard, geeft het drietal een rondleiding en laat ze de mooie wijnen proeven. “Echt gewoon serieus goed!” en “Dit is echt heel mooi” klinkt uit de monden van het drietal terwijl ze een mousserende wijn, een aantal witte en rode wijnen drinken.

Ook van de wijnen van deze wijngaard genieten? Kom naar Dineren in de Wijngaard. Onze Lokale Helden organiseert samen met wijngaard Aan de Breede Beek en top chef Tjitze van der Dam, dit jaar voor de derde keer, een viergangendiner met bijpassende wijnen, aperitief, amuse en rondleiding. Kijk voor de data hier.

De volledige aflevering zien? Kijk op youtube

Aanbevolen