Hophout thee – Mousserende Cuvée o.o% – Betuws Wijndomein

12,95

Een koud getrokken mousserende thee cuvée met een natuurlijke melange van kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Gerijpt op gebruikte houten wijnvaten, zo wordt het fruit en de tannine van de wilde veldplanten subtiel geïntegreerd met de hoptonen en de houttoasting.

Op voorraad

Beschrijving

Onze Lokale Helden, als groot fan van Nederlandse wijnen, heeft Betuws Wijndomein al langer in beeld vanwege de uitstekende wijnen die jaar op jaar door Diederik Beker en Arina van Leenen worden gemaakt. Zo waren zij bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2023 de absolute winnaar met ongelofelijk veel medailles. En met Firma Bruis, een label van Betuws Wijdomein, springen ze opnieuw in het oog met een non-alcoholisch mousserende drank. Een koud getrokken mousserende thee cuvée met een natuurlijke melange van kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Gerijpt op gebruikte houten wijnvaten, zo wordt het fruit en de tannine van de wilde veldplanten subtiel geïntegreerd met de hoptonen en de houttoasting.

World Alcohol Free Awards (WAFA) 2024, ‘s-werelds grootste non-alcoholische keuring, kende de Hophout thee een gouden medaille toe.

De proefnotitie van de WAFA 2024 keuring: ‘’A star-bright silver-gold colour this is a fragrant, delicate – and fascinating drink. Flavours of jasmine, spearmint, resin and meadow grasses combine on an off-dry palate with just enough leavening acidity. An easy-drinking alternative to prosecco or sparkling tea that could be a good match with Chinese cuisine.’ https://www.worldafawards.com/

Extra informatie

Gewicht 1,25 kg