Mooie, ambachtelijke lokale wijnen- en spijzen. In deze wereld van industriële, anonieme drank- en voedselproductie, willen wij de Nederlandse pareltjes promoten. Geproduceerd door lokale helden, door mensen die met liefde voor hun vak iets moois produceren, er met recht trots op zijn, en willen dat wij er van kunnen genieten. Het zijn deze mensen die we centraal willen stellen, een podium geven, wiens producten en verhaal we delen.

Een wijn is niet zo maar een wijn, en zou het zeker niet moeten zijn. Het heeft een verhaal. Een maker die met veel zorg heeft nagedacht over de locatie van de wijngaard, de bodemgesteldheid, de wijnranken en de druivensoort. In combinatie met de natuur en jaargetijden ontstaat iets moois dat met liefde is geoogst en tot dé wijn is gemaakt. Van idee tot eindproduct. 

De specifieke smaak van een wijn complementeren met een mooi gerecht, een lokaal gemaakte kaas of worst, levert prachtige resultaten. Eén en één is drie. Ook hier staan lokale helden aan de basis. Ook hier valt een verhaal te vertellen, en componeren onze zintuigen mooie wijn en spijs sensaties.

En dat is waar Onze Lokale Helden garant voor staat. U leest, en koopt een eerlijk product, een product met een verhaal, een herkomst en een maker waar u trots op kunt zijn: uw lokale held

Joost Ardts & Bob Janssen


Aanbevolen