“Pavlova is een hemels toetje, echt iets voor een feestmaal. Een wolk van room, schuim en zoet fruit”, vertelt Maroeska Metz, interieur ontwerper en kookboek auteur. “Het is beslist niet moeilijk te maken en staat in een mum van tijd op tafel. De meringue (gedroogd schuimgebak) kan je ruim van tevoren maken, deze blijft weken goed in een afgesloten bus.”

Recept uit Hoe dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz – Maroeska Metz

Naar het recept ….


Wijnsuggestie

LingeParel Wit van Betuws Wijndomein – Vilaris en Riesèl. Een lichte mousse toegevoegd. Een fruitige parelende wijn met aroma’s van groene appel, wilde perzik, bloesem en lichte muskaat tonen.

LingeParel Rosé van Betuws Wijndomein – Regent en Cabernet Cortis. Een lichte mousse toegevoegd. Een fruitige parelende wijn met aroma’s van framboos, aardbei en zomerbessen.

Secco Cabernet Cortis van Aan de Breede Beek – Een mooie, mousserende wijn met hints van aardbei en rood fruit.

Secco Muscato van Aan de Breede Beek – Gemaakt van de Muscaris druif, aroma’s van bloemen, vlierbes en appel.

Maasparel van De Daalgaard – Riesling en Bacchus zijn de gebruikte druiven. Gemaakt op basis van de methode champenoise. Uitbouw op fijne gist. Een witte, frisse parelwijn met mooie fruitige aroma’s en lange afdronk. 

Liever een andere wijn? Bekijk ons assortiment of zoek een andere bijpassende wijn in het boek Wijnfestijn of het boek De Wijn-Spijs Bijbel.

Aanbevolen