“Dit recept voor een pasta met paddenstoelensaus is een van mijn favorieten”, vertelt Maroeska Metz, interieur ontwerper en kookboek auteur. “Voor de saus zijn allerlei soorten paddenstoelen geschikt. Kook ze nooit langer dan 5-8 minuten anders worden ze taai. De sterkste smaak komt van gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood).”

Naar het recept …

Recept uit Hoe dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz – Maroeska Metz

Foto: Maroeska Metz


Wijnsuggestie

Regent Primavera van Aan de Breede Beek – De Regent druif geeft de wijn een mooie aardse geur, bosvruchten, bramen. Iets zoete smaak met ronde tannines.

LingeRood Cuvée Barrique van Betuws Wijndomein – de combinatie van Pinotin en Regent en de houtrijping geeft de wijn zachte tannine, subtiele houtnuance, zwarte kersen, pruim.

LingeRood Cuvée Signature van Betuws Wijndomein – Regent en Cabernet Cortis druiven. Stevige complexiteit, donkerpaars fruit en levendige tannine.

Sueterie Rood Select – Cuvée van de Pinotin-druif, de Regent en de Lemberger. Volle, kruidige wijn met zachte vanille tonen. Tien maanden houtrijping.

Liever een andere wijn? Bekijk ons assortiment of zoek een andere bijpassende wijn in het boek Wijnfestijn of het boek De Wijn-Spijs Bijbel.

Aanbevolen