“Als je van hachee houdt, moet je echt eens deze vegetarische variant proberen.”, vertelt Laura de Grave, culinair journalist en kookboekenauteur. “Hij heeft natuurlijk geen draadjesachtige structuur zoals vlees, maar de smaak is exact hetzelfde. Ik serveer de hachee met pastinaak- en knolselderijfrieten, hazelnoten en wat hangop of geitenyoghurt. Lekker!”

Naar recept …

Recept uit Lekker Lokaal – Laura de Grave


Wijnsuggestie

Regent van Hof van Twente – Regent druif. Aroma van zwarte bessen, vanille, peper en laurier. De afdronk is vol en aangenaam met nog zacht aanwezige tannines.

Sueterie Rood Select van Hof van Twente – Cuvée van de Pinotin-druif, de Regent en de Lemberger. Volle, kruidige wijn met zachte vanille tonen. Tien maanden houtrijping.

LingeRood|Cuvée Barrique van Betuws Wijndomein – de combinatie van Pinotin en Regent en de houtrijping geeft de wijn zachte tannine, subtiele houtnuance, zwarte kersen, pruim.

Liever een andere wijn? Bekijk ons assortiment of zoek een andere bijpassende wijn in het boek Wijnfestijn of het boek De Wijn-Spijs Bijbel.

Foto: Jan Bartelsman

Aanbevolen