Restaurant Versaen (Gault & Millau, Top 100 Lekker en bekroond met een Michelinster) werkt met eerlijke producten en mooie wijnen. Naast wijnen uit de oude wereld is er ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart, geleverd door Onze Lokale Helden. Het is sfeervol genieten in een monumentaal pand in het prachtige Ravenstein, vlakbij Oss.

Rick van Grinsven, sommelier bij Versaen: “In ons menu hebben we een mooi voorgerecht gecombineerd met de Solaris, een witte wijn van wijngaard Terra Ceuclum.”

“Dungesneden courgette met een vinaigrette van groene kruiden, gemarineerde mosselen en schuim van mosselen. Daarop salade van venkel, taggia olijven, crème van groenen kruiden en crème van courgette.”

“Het voorgerecht combineert mooi met de witte Solaris uit Cuijk, niet ver van Ravenstein. Het is een frisse, droge wijn met aroma’s van rijp tropisch fruit en een hint van groene appel.”, vertelt Rick.

De jaargangen 2019, 2020 en 2022 wonnen een zilveren medaille tijdens de AWC in Wenen, de grootste internationale wijnkeuring.

Wil je genieten van een viergangendiner in de wijngaard van Betuws Wijndomein verzorgd door restaurant Versaen? Of een van de andere opties. Boek hier.

Aanbevolen