“Gelato alla melagrana noemen de Italianen dit ijs van granaatappel. Het friszure van de rode pitjes combineert verrassend goed met de volle rijke smaak van kokos en het zoet van de suiker”, vertelt Maroeska Metz. Onderstaand recept voor granaatappelijs is 100% vegan: zuivelvrij, lactosevrij en zonder gluten zodat iedereen 100% van dit heerlijke ijs kan genieten.

Naar het recept ….

Recept uit Hoe dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz

Foto: Maroeska Metz


Wijnsuggestie

LingeParel Wit van Betuws Wijndomein – Vilaris en Riesèl. Een lichte mousse toegevoegd. Een fruitige parelende wijn met aroma’s van groene appel, wilde perzik, bloesem en lichte muskaat tonen.

LingeParel Rosé van Betuws Wijndomein – Regent en Cabernet Cortis. Een lichte mousse toegevoegd. Een fruitige parelende wijn met aroma’s van framboos, aardbei en zomerbessen.

Secco Cabernet Cortis van Aan de Breede Beek – Een mooie, mousserende wijn met hints van aardbei en rood fruit.

Secco Muscato van Aan de Breede Beek – Gemaakt van de Muscaris druif, aroma’s van bloemen, vlierbes en appel.

Maasparel van De Daalgaard – Riesling en Bacchus zijn de gebruikte druiven. Gemaakt op basis van de methode champenoise. Uitbouw op fijne gist. Een witte, frisse parelwijn met mooie fruitige aroma’s en lange afdronk. 

Liever een andere wijn? Bekijk ons assortiment of zoek een andere bijpassende wijn in het boek Wijnfestijn of het boek De Wijn-Spijs Bijbel.

Aanbevolen